Descompte bestial de BUNSEN durant les festes de nadal

L'esperit nadalenc ha inundat les oficines de Sankara i des d'avui fins al 6 de gener, podreu adquirir el nostre «Bunsen. Un còmic de ciència i xocolata» amb un 20% de descompte i amb les despeses d'enviament gratuïtes, en aquesta oferta vàlida només si l'adquiriu a la nostra plana web.

Un dels millors webcòmics que s'han pogut seguir on line els últims anys i que va acabar el passat mes de novembre pot ser vostre per només 14,37€ (IVA inclòs), ideal per regalar-lo aquestes festes.

 

 

 

 

 

 

Notícies
2
1
MÉS NOTÍCIES
Arriba El Reflejo Dorado a Sankara
18-12-2015
Ja a la venda El Reflejo Dorado, la nova novel·la de J.J.M. Veiga.
Cinematògraf i més prosa hiperbreu
27-01-2015
Aquest és un llibre farcit de xicotetes perles que mostren allò que la vida té de màgic i allò que el cinema té de real.
L'Editorial Sankara es presenta amb un 2014 ple de novetats.
16-09-2014
Sankara presenta les seues novetats editorials 2014, que inclouen els nous llibres d'en Gabriel Ochoa i d'en Joan Riedweg.
Gran inauguració
03-06-2014
“BUNSEN, un còmic de ciència i xocolata” és un recull de tires de Jorge Pinto. Publicat originalment a bunsencomics.com, ara SANKARA te'l porta per primer cop en català, amb una edició limitada i amb pròleg de Manuel Bartual.
Sankara publicarà Bunsen en català
16-10-2013
Sankara adquireix els drets de publicació en tot l'estat espanyol del llibre 'BUNSEN: UN CÓMIC DE CIENCIA Y CHOCOLATE', un recopilatori de tires còmiques de l'artista Jorge Pinto, amb material exclusiu i inédit en l'edició en català.