Gran inauguració

Avui ha quedat oficialment oberta la prevenda de "Bunsen. Un còmic de ciència i xocolata" de Jorge Pinto amb un pròleg de luxe de Manuel Bartual (en les seues edicions en castellà i en català).
 
Així fem a Sankara una doble inauguració, la de l'editorial pròpiament dita i la de la col·lecció Sankara Tesla, el poti-poti on inclourem còmics, jocs de rol, jocs de taula i tot allò més o menys inclassificable que anirem desvetllant en breu.
 
Hem admirat el treball de Jorge Pinto des de fa molt temps i ara és un plaer formar-ne part, i volem que vosaltres també en formeu; no us n'arrepentireu. Garantitzat.
 
Només ens queda desitjar-nos sort en aquest viatge que esperem que ens duga fins a Sankara, fins a la fortuna i la glòria.
 
Notícies
2
1
MÉS NOTÍCIES
Arriba El Reflejo Dorado a Sankara
18-12-2015
Ja a la venda El Reflejo Dorado, la nova novel·la de J.J.M. Veiga.
Cinematògraf i més prosa hiperbreu
27-01-2015
Aquest és un llibre farcit de xicotetes perles que mostren allò que la vida té de màgic i allò que el cinema té de real.
Descompte bestial de BUNSEN durant les festes de nadal
16-12-2014
El regal ideal per a aquestes festes. "Bunsen. Un còmic de ciència i xocolata" amb un 20% de descompte fins el 6 de gener de 2015.
L'Editorial Sankara es presenta amb un 2014 ple de novetats.
16-09-2014
Sankara presenta les seues novetats editorials 2014, que inclouen els nous llibres d'en Gabriel Ochoa i d'en Joan Riedweg.
Sankara publicarà Bunsen en català
16-10-2013
Sankara adquireix els drets de publicació en tot l'estat espanyol del llibre 'BUNSEN: UN CÓMIC DE CIENCIA Y CHOCOLATE', un recopilatori de tires còmiques de l'artista Jorge Pinto, amb material exclusiu i inédit en l'edició en català.