Sankara publicarà Bunsen en català

Sankara adquireix els drets de publicació en tot l'estat espanyol del llibre 'BUNSEN: UN CÓMIC DE CIENCIA Y CHOCOLATE', un recopilatori de tires còmiques de l'artista Jorge Pinto. Sankara i La Cifra Editorial firmen un contracte de cessió de drets que permetrà la publicació del mateix en castellà i català, amb material exclusiu i inédit en l'edició en català.

Al mateix temps, Sankara arriba a un acord amb l'artista Manuel Bartual, destacat autor de la revista satírica El Jueves i reconegut fan de les tires de Jorge Pinto, i serà el prologuista en l'edició en català.

 

 

Notícies
2
1
MÉS NOTÍCIES
Arriba El Reflejo Dorado a Sankara
18-12-2015
Ja a la venda El Reflejo Dorado, la nova novel·la de J.J.M. Veiga.
Cinematògraf i més prosa hiperbreu
27-01-2015
Aquest és un llibre farcit de xicotetes perles que mostren allò que la vida té de màgic i allò que el cinema té de real.
Descompte bestial de BUNSEN durant les festes de nadal
16-12-2014
El regal ideal per a aquestes festes. "Bunsen. Un còmic de ciència i xocolata" amb un 20% de descompte fins el 6 de gener de 2015.
L'Editorial Sankara es presenta amb un 2014 ple de novetats.
16-09-2014
Sankara presenta les seues novetats editorials 2014, que inclouen els nous llibres d'en Gabriel Ochoa i d'en Joan Riedweg.
Gran inauguració
03-06-2014
“BUNSEN, un còmic de ciència i xocolata” és un recull de tires de Jorge Pinto. Publicat originalment a bunsencomics.com, ara SANKARA te'l porta per primer cop en català, amb una edició limitada i amb pròleg de Manuel Bartual.