L'Editorial Sankara es presenta amb un 2014 ple de novetats.

El panorama editorial valencià compta des de fa dos mesos amb una nova incorporació, Sankara, nova editorial independent de Benicarló.

Els seus representants la defineixen com a una editorial «humana» amb l'autodistribució i el repartiment equitatiu de beneficis (50% per a l'autor) com a cartes de presentació. «Sabem que és una empresa complicada, però volem aportar el nostre granet de sorra a l'oferta editorial en català», comenten.

El seu primer producte «Bunsen. Un còmic de ciència i xocolata» de l'autor mexicà Jorge Pinto, ja es pot adquirir a la seua plana web www.sankarabooks.com; es tracta d'un recull de tires còmiques publicades per primer cop fora de Mèxic, on han tingut gran èxit, i que l'autor ha anat publicant al seu blog www.bunsencomics.com. L'edició també conta amb un pròleg de'n Manuel Bartual, un dels caps pensants darrere la nova publicació digital «Orgullo y Satisfacción».

Respecte a les novetats que preparen per aquest 2014 s'inclou «Cinematògraf i més prosa hiperbreu», del director de cinema valencià Gabriel Ochoa professor de literatura dramàtica en l'Escola de l'Actor de València qui, per cert, estrenarà la seua pel·lícula «El amor no es lo que era» el proper dia 19 de setembre, després d'haver recollit gran èxit al Festival de Málaga i l'Uptown Film Festival anglès.

Segons Ochoa, el seu llibre és «un estrany dietari amb reflexions sobre cinema, diàlegs, microcontes i més absurdes preciositats. Finalment, deu anys després de començar-lo a fer, vorà la llum de mà de Sankara»

A més a més, també presentaran el primer projecte literari d'en Joan Riedweg, també director de cinema i realitzador audiovisual, un recull de relats anomenat «Somnis i Malsons», uns relats extrets dels guions d'un projecte de sèrie de televisió i ara convertits en llibre on, segons en Riedweg «es mesclen diversos gèneres on el denominador comú és la barreja entre realitat, absurd i ficció, explicant el punt de vista del protagonista i entrant dintre els seus pensaments més profunds.» .
 

Notícies
2
1
MÉS NOTÍCIES
Arriba El Reflejo Dorado a Sankara
18-12-2015
Ja a la venda El Reflejo Dorado, la nova novel·la de J.J.M. Veiga.
Cinematògraf i més prosa hiperbreu
27-01-2015
Aquest és un llibre farcit de xicotetes perles que mostren allò que la vida té de màgic i allò que el cinema té de real.
Descompte bestial de BUNSEN durant les festes de nadal
16-12-2014
El regal ideal per a aquestes festes. "Bunsen. Un còmic de ciència i xocolata" amb un 20% de descompte fins el 6 de gener de 2015.
Gran inauguració
03-06-2014
“BUNSEN, un còmic de ciència i xocolata” és un recull de tires de Jorge Pinto. Publicat originalment a bunsencomics.com, ara SANKARA te'l porta per primer cop en català, amb una edició limitada i amb pròleg de Manuel Bartual.
Sankara publicarà Bunsen en català
16-10-2013
Sankara adquireix els drets de publicació en tot l'estat espanyol del llibre 'BUNSEN: UN CÓMIC DE CIENCIA Y CHOCOLATE', un recopilatori de tires còmiques de l'artista Jorge Pinto, amb material exclusiu i inédit en l'edició en català.